ၾကက္သား
ထုတ္လုပ္သူ ေတြက သူတို႔ေမြးျမဴ ထားတဲ့ ၾကက္မ်ား ပိုၿပီး အနံ့ အရသာ
ေကာင္းကာ ႏူးညံ့ ေစရန္ အတြက္ ၾကက္ရင္ အုပ္ထဲကို ေဆးရည္ မ်ား
ထိုးထည့္ေလ့ရွိပါတယ္။ အဲဒီေဆးရည္ထဲမွာ ဆိုဒီယမ္ပမာဏ ျမင့္မားစြာ
ပါဝင္ေလ့ရွိတယ္လို႔သိရပါ တယ္။ ၉ ေအာင္စ အေလးခ်ိန္ရွိတဲ့
ၾကက္ရင္အုပ္တစ္ခုထဲမွာ ပုံမွန္အားျဖင့္ ဆိုဒီယမ္ဓာတ္ ၅၀-၆၀ ဂရမ္ ပါဝင္
ေလ့ရွိေသာ္လည္း ေဆးရည္ထိုးထည့္ လိုက္ျခင္းေၾကာင့္ ဆိုဒီယမ္ပမာဏ ၄၈၀ ဂရမ္ထိ
ပါဝင္သြားေလ့ရွိေၾကာင္း သိရပါတယ္။ ဒါ့ေၾကာင့္ သူတို႔နိုင္ငံ ေတြမွာ
ေရာင္းခ်တဲ့ ၾကက္ရင္အုပ္ ေတြငန္တာဟာ အားလုံးသဘာဝ အတိုင္းျဖစ္သည္ဆိုတဲ့ All
Natural ဆိုသည့္စာတန္းပါမွသာလၽွင္အငန္ ဓာတ္လြန္ကဲမွာမဟုတ္ေၾကာင္း သိရပါ
တယ္။ Ref: Men's Health Oct, 2011
No comments:
Post a Comment