Sunday, April 8, 2012

ငါးသေလာက္ေပါင္းနဲ ့ စိတ္ထြက္ေပါက္..

ငါးသေလာက္ေပါင္းနဲ ့ စိတ္ထြက္ေပါက္..


ဒီတခါေတာ့ငါးသာေလာက္ေပါင္းၾကတာေပါ့ လမင္းကငါးသာေလာက္ဆို အခ်ဥ္ေလးနဲ ့ခ်က္တာပဲ
ၾကိဳက္တာပါ။။ တခ်ဳိ့ကေတာ့အရုိးေၾကာက္ၾကေတာ့ ေပါင္းစားတတ္ၾကပါတယ္။။
စကားရွည္ေနတာ ပါ၀င္တဲ့ပစၥည္းေတြပဲ ေၿပာေတာ့မယ္။။

စပါးလင္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ဆား၊အခ်ဳိမုန့္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ရွလကာရည္၊နႏြင္
ငါးကုိ ဆား အခ်ဳိမုန့္ ရွလကာရည္ နႏြင္ တို့နဲ့ မိနစ္(၃၀) ေလာက္နယ္ထားပါ။




ၿပီရင္ၿပထားတဲ့ေပါင္းအိုးကုိ ေအာက္ခံအေနနဲ့ စပါးလင္ခံထည့္ပါ အနံသေဘာနဲ့ အုိးမကပ္ေအာင္ေပါ့ :D


ၿပီရင္ ပုံအတိုင္း အိုးထဲကုိနယ္ထားတဲ့ငါးထည့္ၿပီ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၾကက္သြန္နီ ပဲငံၿပာရည္အေရာင္အေနနဲ့
ထည့္ပါ ငရုပ္သီးသုံးခ်င္လည္း ပဲငံၿပာရည္အစား ငရုပ္သီးထည့္ပါ။။
ေရကုိ ငါးၿမဳပ္ေအာင္ထည့္ၿပီ (၄၅) မိနစ္ ေပါင္းပါ။ၿပည့္လိုေရရွိေသးတယ္ဆို ဆီၿပန္ေအာင္ထားလိုက္ပါ။
 အခုလိုစားခ်င္စဖြယ္ရသြားပါၿပီ
အဆင္ေၿပပါေစေနာ္ ၄၅ မိနစ္ၿပည့္ရင္ေရက်န္နိုင္ပါတယ္။။ ဆီၿပန္ေအာင္ထားရမယ္ေနာ္။။
အခုဆို လမင္းသီခ်င္းပဲဆိုေနတယ္လို ့ေၿပာရဘူးေနာ္.. ဟင္းလည္းခ်က္ပါတယ္။။

No comments:

Post a Comment