Sunday, April 8, 2012

မုန္ ့ဟင္းခါးခ်က္စားၾကရေအာင္..

မုန္ ့ဟင္းခါးခ်က္စားၾကရေအာင္..

 ငါးခူ၊ ဂ်င္၊စပါးလင္၊ၾကက္သြန္နီ၊ ၿဖဴ ဆန္မွဳန့္ ၊နႏြင္းဆား၊၊ ပဲက်က္မွဳန့္၊ငံၿပာရည္၊ငရုပ္ေကာင္း
ပထမ ငါးကုိငံၿပာရည္ နႏြင္း ဆား အခ်ဳိမွုန့္ စပါးလင္နဲ ့ၿပဳတ္ပါ....ပုံပါအတိုင္အသားႏႊာထားပါ..
ဂ်င္နဲ ့စပါးလင္ ၾကက္သြန္ၿဖဴကုိၾကိတ္ထားပါ။။ေထာင္းလို့လည္းရပါတယ္။။

 ဒီပုံအတိုင္းၾကက္သြန္နီဆီအရင္သက္ပါ... ဂ်င္နဲ ့စပါးလင္ ၾကက္သြန္ၿဖဴကုိၾကိတ္ထားထည့္ပါ..
အေရာင္နီလာရင္ငရုပ္သီးမွုန့္ထည့္ပါ လိုသေလာက္ေပါ့ စပ္မယ္ေနာ္ သတိ..:)
 ၿပီရင္ငါးထည့္ဆီသက္ပါ.. ေမႊးလာၿပီဆို ငါးၿပဳတ္ေရထဲထည့္လိုက္ပါ...
ဆူလာရင္ေတာ့ ဆန္မွုန့္၊ ပဲက်က္မွုန့္ေရေဖ်ာ္ထည့္ပါ..ဟင္းရည္ခ်ဳိေအာင္ အခ်ဳိမွုန့္သုံးနိုင္ပါတယ္..မိနစ္ (၂၀ )ေလာက္ေတာ့ထားၿပီ.. ငရုပ္ေကာင္းမွုန့္ထည့္လိုက္ပါ အေပါ့အငန္ၿမည္းၿပီ သုံးေဆာင္လုိ့ရပါၿပီ:)



တနဂၤေႏြကလုပ္စားၿဖစ္တာပါ မတင္ၿဖစ္တာ အခုေတာ့အားရပါရစားသြားၾကပါေနာ္...
ေမ့ေနတာ နံနံပင္၊သံပရာသီး၊ ၾကက္ဥကေတာ့ အဆင္ေၿပသလိုေပါ့...
ပဲေၾကာ္ေတာ့လမင္းၿမန္မာဆိုင္က၀ယ္ထားတာက်န္တာေလးထည့္ထားတာပါ..
ငရုပ္သီးပါတာလမင္းစားမလို့ေနာ္..:

No comments:

Post a Comment