Sunday, April 8, 2012

ကင္ဆာေရာဂါ မျဖစ္ေအာင္ အစိမ္းေရာင္ ပန္းေဂၚဖီကို အစပ္ဟင္း ခ်က္စားပါ

ကင္ဆာေရာဂါ မျဖစ္ေအာင္ အစိမ္းေရာင္ ပန္းေဂၚဖီကို အစပ္ဟင္း ခ်က္စားပါ

ကင္ဆာေရာဂါ မျဖစ္ေအာင္ အစိမ္းေရာင္ ပန္းေဂၚဖီကို အစပ္ဟင္း ခ်က္စားပါဘ႐ိုကိုလီမွာ ကင္ဆာေရာဂါျဖစ္ ႏိုင္ေျခနည္းေစ တဲ့ျဒပ္ေပါင္းေတြ ပါဝင္ ပါတယ္။ ဘ႐ိုကိုလီကို mustard (မုန္ ညင္းေစ့)နဲ႔တြဲၿပီး ခ်က္စားရင္ ကင္ဆာ ကာကြယ္ႏိုင္တဲ့ အက်ိဳးေက်းဇူး ပို ေကာင္းမြန္တယ္ လို႔ ေလ့လာမႈ အသစ္အရ သိရပါတယ္။
ေဒါက္တာခင္မိုးမိုး

No comments:

Post a Comment