-
06 Apr 2012 |
-
By Good Health
ဘ႐ိုကိုလီမွာ
ကင္ဆာေရာဂါျဖစ္ ႏိုင္ေျခနည္းေစ တဲ့ျဒပ္ေပါင္းေတြ ပါဝင္ ပါတယ္။
ဘ႐ိုကိုလီကို mustard (မုန္ ညင္းေစ့)နဲ႔တြဲၿပီး ခ်က္စားရင္ ကင္ဆာ
ကာကြယ္ႏိုင္တဲ့ အက်ိဳးေက်းဇူး ပို ေကာင္းမြန္တယ္ လို႔ ေလ့လာမႈ အသစ္အရ
သိရပါတယ္။
ေဒါက္တာခင္မိုးမိုး
No comments:
Post a Comment